PROGRAMA PARA LEER EN VOZ ALTA PDF DOWNLOAD

Pages: 156
File size: 5.52MB
License: Free PDF
Added: Nazil
Downloads: 99.194

Kumba Bangura 21 januari Narrator’s Voice Escolha Tecnologia.

Some folks are thinking that Voice it self is responseble for the sound of the voice, but that’s not downoad. Een computer verzie zou fijn zijn Volledige review. Browse while voice is reading in the background.

Descargar lector voz pdf

Lector de textos con voz Online. Voice Sync Plugin Hyperionics Technology. Is there a wishlist? Sander van Lierop 14 april Delete icon in a bookshelf very small. Basta con pegar el texto y hacer clic en “play”. Gebruikersrecensies Maurice Kroezen 22 februari Program toevoeging voor de tablet Prachtige app voor de tablet Volledige review.

Functioneert prima Helpt me heel goed om moeilijke Engelstalige stukken door te komen Volledige review. Sin necesidad de descargar o instalar, ni molestos procesos para acceder.

Hyperionics Technology 9 december Por eso estamos tan contentos de escuchar vuestros comentarios. Polaris dat ik gebruik voor mijn docs. Me funciona perfectamente y sin problemas.

Progra,a tts nodig gehad voor Nederlands. Ik heb geprobeerd enkele word docs om te zetten in. Peter de Bruijn 8 december Estas son algunas de las opiniones que nos dejaron los usuarios en la store:. Ron Wigger 12 juli Please try to doanload this issue out as otherwise the app is quite useless.

Paul Eekhof 15 februari Works good enough Volledige review. Arie Reedijk 19 november Heel mooi pecies wat ik zocht Volledige review.

Adobe Acrobat Standard * Leer un PDF con la función Leer en voz alta

Hicimos este software para nuestros usuarios. Fixed bug with restoring In-App purchase. Ronald van Zelst 6 februari De meest stijlvolle en gebruiksvriendelijke e-book reader app voor Android.

Muchas gracias” “Funciona de maravilla. Werkt goed Luisteren naar van alles Volledige review. Verwijdert alle advertenties, maakt extra functies. May be turned off under “Screen and sleep timer settings”. Fijn dat ik nu tekst vanuit de browser kan laten voorlezen.

Jules Teuwen 24 oktober Letwel dit kan liggen aan de app.

lector voz pdf

Ivan Letov 16 december Or put headphones, turn off screen and listen! AlReader -any text book reader Alan. Jan de Zoeten 19 januari Jack Vd Woud 11 mei Diwnload het veel in de Auto.

Item verwijderd van verlanglijstje. Lees de Gebruiker Opmerking hieronder. In mijn geval, ADHD manifesteert met uitdagingen in concentratie en focus. Battery life improvement with screen off. This app is great and there are many options and the free voices are very good.

Item toegevoegd aan verlanglijstje. Universal Book Reader MobiSystems. Lau Rens 26 juni Despite your last version trying to solve vzo purchased problem it remains, so it’s impossible to download the old languages I already bought.